HALLGASD MEG A VELEM KÉSZÜLT INTERJÚT A KÖNYVRŐL, AMELYET A ZUGLÓ TV KÉSZÍTETT VELEM!

Majd görgess lejebb és olvasd e a többi közzétett információt a könyvről.

 

Így eldöntheted, hogy téged is mozgat -e a téma!

 

Gyakori téma, hogy ismerjük fel a multunk hatásait, a családi mintázatokat és oldjuk fel azokat.  Ez eddig remek, de:

 • Mit kell keresnem?
 • Miből tudhatom, meg, hogy valami mintázat?
 • Hogyan látok rá?
 • Mikből fakadnak a korlátozó hiedelmek?
 • Mik azok a traumák, amiket olyan sokszor, csak traumaként emlegetünk?

A bűnök 70 fázisa a családfában a maga nemében hiánypótló. Számtalan családfa seben és esettanulmányon vezet bennünket végig. Miközben az írónő minden egyes mondatát önmagán átszűrve formázta. Bevezet bennünket a csaldáfák mögött meghúzódó láthatatlan világba.

Méghozzá oda, ahol a családfa seb legelőször jött létre. A teljesség igénye nélkül rántja le a leplet arról, mi is jön létre. Mi az a minőség, amely először sebzi meg a családfát. Ha egyszer létrejött, tovább gördül. Tovább vezet bennünket a fázisokba, amelyek tudattalanul lefutnak, egészen addig, amíg nem választjuk a RENDET.

A könyv arra is választ ad:

 • Mi az a REND?
 • Mikor választom a RENDET?
 • Miből ismerem fel, hogy  a RENDET választottam?

Megannyi definíciót és szót tisztáz le számunkra. A könyv elolvasása után garantáltan nem fogunk ugyanúgy nézni önmagunkra és családfánkra. Tisztább képet kapunk mindarról, ami a családunkat működteti.

A könyv, mely elvisz bennünket őseink bűneibe, de vajon bűn-e a bűn valójában?

A könyv áprilisban jelent meg.

Személyes átvételre Budapesten a XIII.kerületben, az Alig utca 8-ban lesz lehetőség. Kiszállítást csak szállításí díj ellenében tudunk vállalni.

MEGVESZEM A KÖNYVET

LAURA SALAMON

A bűnök 70 fázisa a családfában

VÉRÜNK AZONOS, SORSUNK LEHET KÜLÖNBÖZŐ

A könyv megrendelhető online és Budapesten átvehető személyesen!

Budapesten a XIII.kerületben, az Alig utca 8 szám alatt vehető át. Amennyiben kézbesítést is kér, úgy a posta költséggel pluszban számolni kell.

MEGVESZEM A KÖNYVET

A könyv megmutatja minden családfa egy önműködő, saját lelkiismerettel rendelkező egység. Ezeket a fákat évtizedeken és generációkon átívelő, láthatatlan erők mozgatják. A tudattalanunkban, örökségként futó fázisok és ciklusok dolgoznak. Ez az irányító összefüggő rendszer az egyén vágya és akarata felett áll.

Ha megértjük a fázisok fontosságát és szerepét, saját történetünkön keresztül választ kaphatunk arra:

 • miért nem szeretünk átmenni vacsorára (ebédre), a nagymamáékhoz (rokonainkhoz)
 • miért van megmagyarázhatatlan, furcsa érzésünk, hogy valami nincs rendben,
 • hogy miért csak akkor eszmélünk, amikor már órák óta benne vagyunk egy veszekedésben,
 • miért érezzük úgy: nem bírjuk tovább (nem tudjuk mit és miért),
 • miért bírjuk, vagy visszük akkor is, amikor már lerakhatnánk,
 • miből fakad belső kényszeredettségünk és tehetetlenségünk.

Felmerül a kérdés, hogy mi áll közénk, és mi hoz össze minket.

Van, ami mindenek felett áll, és ez a REND. Ha a fentieket igaznak érezzük, akkor a családfánkban sérült a REND. Ennek a bonyolult rendszernek mindig akadnak homályos részei, melyekre nem emlékszünk, vagy nem tudunk – nem lehet – róluk beszélni. Az elkövetett, kimondatlan dolgok ott feszülnek, akkor is, ha tudjuk, és akkor is, ha nem veszünk róla tudomást. Egészen addig, ameddig nem jön egy bátor lélek, aki rendbe teszi.

Hogy ezt Te tehesd meg, ahhoz értened kell, hogy mi billenti ki a RENDET. Erről szól ez a könyv.

A dolgok kimondása, néven nevezése, feltárása felszabadítja a jövődet. Csökkenti a láthatatlan befolyásoló feszültségeket. A bűnök a megértésben erejüket vesztik. A családfának az az ága tud igazán gyümölcsözni, amely a helyére kerül.

Olvasom és azt érzem, “ez a fázis róla szól”, “ez pedig rólam” – a családtagokról, a barátokról, rólam! Érzem, ahogyan az egyes fázisok megmutatkoznak bennünk, ahogy a különböző élethelyzetek más és más fázisokban tartanak bennem és bennük – ebben a bonyolult hálózatban. Első pánikomat elengedve, sok szeretettel ajánlom Laura könyvét azoknak, akiknek lelki tüneteik, erős érzelmi válaszaik vannak, amikor a családról esik szó, amikor a családjukkal vannak vagy rájuk gondolnak. A könyv gazdag ismeretanyaga nagy és szerteágazó, és nem kell, hogy egyszerre zúduljon ránk minden, ezért használhatjuk a könyvet, mint egy enciklopédiát, vagy mint a Bibliát: ha tüneteink vannak, legyen mindig kéznél és lapozzuk fel újra és újra, vagy folytassuk ott az olvasást, ahol legutóbb abbahagytuk.

 

 Enikő Forsling

Sok-sok éve tartó, kivételes együttműködés keretén belül tanúja lehettem egy egész családi rendszer feltárulásának, különböző sorsok megmutatkozásának, és az ebből következő, jelenben megtörténő átalakulásnak. A kötet minden szava, gondolata saját élményéből táplálkozó, önmagán átszűrt és megszült valóság. A könyvet kezemben tartva, ezen csoda iránti tiszteletem tovább növekedett.

Életünk elválaszthatatlan a családi rendszer, a múlt szövetétől. Gyökereink meghatároznak, befolyásolnak, korlátoznak, táplálnak és támogatnak. Önazonosságunkat, fejlődésünket és szabadságunkat keresve nem kerülhetjük el a családi sors-szövet megismerését, elfogadását. Ami ezen munka során a felszínre kerül, az a jelenre és a saját életünkre vonatkozóan RENDezhető.   A REND pedig segítő erővé válik, alapot ad életünk tudatos alakításához. Ehhez az ön- és családismereti utazáshoz, a harmónia és a REND eléréséhez ad kiváló szempontrendszert ez a különleges könyv. Új, sajátos nézőpontból mutatja be azt a folyamatot, amely az emberiséggel egyidős.

LÁZÁR ILDIKÓ

Önismeret családismeret nélkül nem lenne teljes. Hiszen ahhoz, hogy szárnyalhassunk, gyökerek kellenek. Érdekes, hogy a legtöbbet azokkal veszekszünk, akiket szeretünk. De miért is? A könyv rávilágit arra, hogy milyen köröket futunk a családunkkal együtt, tudást ad, hogy megérthessük, miért körözünk, és segítséget, hogyan tudjuk a körözést abbahagyni.

Ez egy mély önismereti és gyógyító könyv. Gyógyítja rajtad keresztül az egész Családodat. Választ kapsz arra, hogy milyen fájdalom által jön létre a minta, hogyan íródik be, hogyan ismételjük a köröket és hogyan tudjuk mindezt kiegyenlíteni. Röviden: hogyan lesz újra harmónia a családban.

Metafizikával foglalkozó trénerként elmondhatom, hogy a Bőséghez való út is a családfánkon keresztül történik. Amennyire beleállunk kiválasztott helyünkre, szeretettel, annyira tud a valódi Bőség megnyilvánulni az életünkben.

Laura minden sorából komoly szakismeret, kulcsfontosságú összefüggések és mély emberszeretet árad. Kihagyhatatlan könyv azoknak is, akik emberekkel, családokkal, családfával, családtörténetekkel, családi biográfiával foglalkoznak.

Elérkezett az idő arra, most meggyógyítsuk sebeinket és felszabadítsuk családunk minden tagját. Azonban nem hordhatja más a saját cipőnket. Csak mi vagyunk képesek a saját életünket rend-be tenni. Lehet ehhez 2 úton járni, egy külső és egy belső úton. Ha szeretnéd megérteni, miért olyan a családod, amilyen, hogy miért vannak harcok, csaták, összetűzések, ragaszkodás, sebek, ami eltaszítják vagy összekötik a családodat, akkor neked írta Laura ezt a könyvet.

Harc helyett válasszuk a szeretetet. Családfánk készítése spirituális, önfejlesztő, transzformáló folyamat.

Gyönyörű. Kihagyhatatlan. Felemelő. Mint Laura könyve.

von Tóth –Máté Adrienn / Bőség Alkimista

OLVASS BELE A MÉG NYERS KÉZIRATBA, NYERJ BETEKINTÉST

az oldalak nem folyamatos fejezetek, csak össze lettek válogatva, hogy minél teljesebb betekintést engedjenek az olvasónak. A könyv feketefehér lesz. A kék betű a kézirat sajátossága.

 

A könyv listaára 5.990 Forint

Személyes átvétellel, Budapesten a XIII.kerületben, az Alig utca 8-ban

Amennyiben igényled, hogy kiszállítsuk számodra a könyvet, úgy azt további 2100 forint felárral tudjuk megtenni.

Ebben az esetben 8.090 Forint áron kerülhet birtokodba a rendelésed.