LOLAVERZUM KLUB

EGY HELY, AHOL IGAZÁN ÖNMAGAD LEHETSZ.  HAVI RENDSZERESSÉGGEL TALÁLKOZUNK AZ ONLINE TÉRBEN ÉS A TÁMOGATÓ, MEGTARTÓ KÖZÖSSÉGBEN MÉLYíTJÜK ÖNISMERETÜNKET. KÖVESD FIGYELEMMEL A PROGRAMOT A HONLAPUNKON ÉS A FB-ON IS, HOGY MINDIG NAPRAKÉSZ LÉGY AZ AKTUALITÁSOKBÓL.

Kattintson ide

JANUÁR, FEBRUÁR. MÁRCIUS. ÁPRILIS

az önismeretet támogató téma a

“SÚLYOS KÉRDÉS”

  • Vajon miről árulkodik a test súlyunk és formánk?
  • Milyen önismeretet rejt számunkra pusztán az, ahogyan kinézünk?

Négy hónapon keresztül kis csoportban járjuk körbe a témát az online térben.

 

 

MÁJUS. JÚNIUS. JÚLIUS.

HOGYAN LESZ NEKED IS PÁRKAPCSOLATOD?

ez az online témakör elsősorban azoknak ajánlott, akinek jelenleg nincs párkapcsolata, de szeretne. Másodsorban pedig azoknak, akik jelenleg is párkapcsolatban élnek, de szeretnék jobban megismerni önmagukat és párjukat.

Hogyan lehetséges kettő irány egy programban?

Úgy, hogy 6 elementáris sérüléssel fogunk foglalkozni. Ezek a leggyakoribb sérüléseink, amelyek meggátolnak bennünket, hogy boldog párkapcsolatra lépjünk, és ezek azok a sebek, amelyek előbújnak, akkor is, ha már párkapcsolatban élünk.

 

AUGUSZTUS. SZEPTEMBER. OKTOBER

PÉNZ KAPCSOLAT

  • Lehet -e a pénz a barátom?
  • Lehet-e birtokolni a pénzt?
  • Hogyan állok én a pénzzel?
  • Milyen szerepe van a pénznek az életemben?

 

A FOLYAMAT TÖBB MINT EGY ALKALOM!

EZÉRT JÖTT LÉTRE EZ A TAPASZTALATMEGOSZTÓ ONLINE ESEMÉNY SOROZAT.

Alkalmanként mindössze 5990 Ft lehetsz jelen.

Díjazzuk, ha tudod mit szeretnél, így ha elköteleződsz 3 klub estre, úgy csak 15 000 ft-ért veheted igénybe! Azaz alkalmanként 5000 Ftért.

A foglalkozást az online térbe álmodtam meg. Azért oda, hogy minél egyszerűbb legyen elérni és a változékony szabályozások is kevésbé érintik így. Gondolok itt a pandémia rendeletekre, szabad, vagy épp nem szabad gyülekezni. Ennek a linkjét előzetesen mindig e-mailben fogjuk elküldeni.

Rendszeresség:

Mindig a hónap 3. csötörtökén, 19:30 órától, tervezett dátumok: 

Április 21

Május 19

Június 16

Július 21

Augusztus 18

Szeptember 15

Október 20

November 17

December 15

Tehát 12 hónap, 3 tematika, így 4 klub alkalom jut minden témára. Mivel egy – egy téma, felráz, megmozgat, van idő, hogy beépüljön. Legközelebb 2 hónap mulva vesszük elő, így nyomon követhető a változás. Terveim szerint, minden klubra hoznék egy „definiciót” valami „instant tudás megosztást”, de mini tréning anyagnak is nevezhetjük, ugyanakkor szeretnék rátok fókuszálni, interaktívvá tenni, kérdésekre reagálni, feldolgozni. Veletek együtt alkotni! A cél, hogy a témához való viszonyunk változzon. Most egyféle képen állunk hozzá; egy módon őrzünk magunkban a témáról valamit, a jövő év 12. klubja után garantáltan másként fogunk rugyan arra tekinteni.

TAGOKNAK BELÉPÉS A TUDÁSTÁRBA

Ha már tag vagy, lépj be a könyvtárba bármikor, bárhonnan, ahogy igényed megkívánja! Ha még nem vagy tag, regisztrálj. Az aktuális jelszót minden hónapban megküldjük a tagoknak.

 

 

 

LOLAERZUM KLUB KÖNYVTÁR