Önálló kártya csomag.

 

a játék első szabadon megvásárolható kártyacsomagja az  

ANGYALOK 

Ez a kártya lehetővé teszi, hogy az angyali támogatottság és az Univerzális emlékezet megérkezhessen otthonodba.

Az angyalok modern, tudatos életszemléletet és -vezetést tanítanak nekünk a kártyalapok által. Hétköznapi nyelven szólnak hozzánk a lapokról, így igazán élvezetes pillanatokat élhetünk át használatukkor. Ha együttműködünk az angyalokkal megerősíthetjük  belső bölcsességünket, magabiztosságunkat, önismeretünket és álom életet teremthetünk magunknak: szeretetben, bőségben, egészségben

A csomag tartalma 60 Angyal kártyalap és 5 szabálykártya.

Az angyal kártyák színesek, vidámak, szoros együttműködésben lettek megalkotva az angyalokkal – ez önmagában is élmény és   élvezetes látvány. A szabálykártyák bevezetnek az angyalokkal való együttműködés világába, és a társasjáték történetéről is informálnak.

A csomag mérete 11 x 15 x 3 cm.

A kártyalapok mérete picit nagyobb az átlag angyalkártyáknál, ennek praktikus okai vannak: könnyedén elolvasható akár szemüveg nélkül is, nincs külön kiskönyv, így kártyahúzás után nem kell keresgetni, lapozgatni, maga a kártyalap tartalmazza a szöveges részt, ezért egyből kapcsolódhatunk és beengedhetjük szívünkbe az angyali üzenetet. Minden kártyalap egyben energiahordozó is.

Csomagolása: átlátszó dobozban színes borítóval

.A műanyag doboz tudatos választás következménye, mert minőségre törekedtünk megalkotásakor.

 

Ha szeretne kártyát, írjon nekünk e-mailt:

lolaverzum@gmail.com

Ha jelzi felénk igényét, felvesszük önnel a kapcsolatot a lehetőségeről.