FÉNY PECSÉTEK 2020

A pecsétek a modern mágia részét képezhetik. A mágia eredete a legősibb időkig vezethető vissza. A Mágia abszolút célja az ember ráébresztése saját spirituális- és szellemi valóságára és annak kiterjesztése a teljesség felé.  Ahhoz, hogy megértsük ezt a könyvet, néhány alapfogalmat tisztáznunk kell. Ezek a modern pecsétek a legáltalánosabb értelemben vett jel, amelyhez egy jelentés kapcsolódik.

MEGRENDELEM

2019 Karácsonyában éreztem, hogy a rezgés változik. Szeretetteljes, gyengéd energiák próbálnak utat törni maguknak bennem és körülöttem. Ezzel egyidőben pedig teremteni és változtatni szerettem volna az ön és világképemen.

Valahogy ez vezetett oda, hogy elektronikus tollat és tabletet ragadtam. Majd megmártóztam a színek, formák végtelen tárházában.

Így születtek a 2020 -as Fény szimbólumok készlete. Ciklusonként hét szimbólummal ismerkedtem meg. Ezeket rendeztem ebbe a mini kézikönyvbe.

Egy teljes év volt, mire az összes szimbólum testet öltött és könyvbe rendeztem. Most az információ online e-könyv formájában is elérhető.

A szimbólumok:

  • színesek
  • nem a tudatos tartományunkra hatnak
  • kellemes érzéseket idéznek elő bennünk
      •