Elvonulás Hollókőn, Tugári vendégházban Május 22-23-24. A belső fény útja

TE IS ÚGY ÉRZED, HOGY TÚL SOK A KÖTELESSÉGED A HÉTKÖZNAPOKBAN?

Hogy az idő csak úgy kicsúszik a kezeid közül?

Az időérzékelés mentális és biológiai folyamatok összessége, amely során érzékelni tudjuk egy időtartam hosszát, valamint, hogy két dátum, vagy időintervallum egyenlő, esetleg különböző. Az idő múlásának érzékelése összefügg azzal, hogy mennyi új információt ér bennünket. Rohanó világunk jelenlegi sajátossága, hogy az időt folyamatosan gyorsulni tapasztaljuk, és a bennünket ért ingerek is egyre szaporodnak.

A BELSŐ FÉNY ÚTJA

2020 MÁJUS 22-23-24

Tavaszi tábor – elvonulás Hollókőn

ahol megkíséreljük lelassítani az időt AZZAL, HOGY Kívülről – A VILÁGBÓL – BEFELÉ VESSZÜK AZ IRÁNYT.

A MESTER – ÉN

​Ezen az állomáson a rendelkezésemre bocsátott eszközökön, szimbólumokon, tükrökön keresztül megérthetem önmagam magasabb küldetését, rejtett lényegem potenciálját. Ez a tábor első állomása.

A REJTETT ESZKÖZÖK, KÉPESSÉGEK

​Ezen az állomáson szembesülök a saját képességeimmel, eszközeimmel, erényeimmel, lélekerőimmel. Ezek összességével teremtem életem, valamint tartalmazzák megoldásaimat. Ez a tábor második állomása.

A MEGOLDANDÓ FELADAT

​Ez a terület szimbolizálja a problémát, a karmát, a sorsot. Mindazt, amit meg szeretnék oldani.  Ez a tábor harmadik állomása.

AZ AJÁNDÉK

​Ezen az állomáson összeérik az előző három hatása és létre jön az ajándék. Ez az a láthatatlan esszencia, mely attól jön létre, hogy tapasztalok. Ez a tábor negyedik állomása.