Szlovákiában születtem és apukámtól kaptam a Lola becenevet. Budapestre 2004ben érkeztem egy darab fekete bőrönddel, és azóta is itt élek Budapesten.

     Gyerekkoromtól fogva vonzott minden, ami láthatatlan és misztikus. Folyton azt kutattam, amit nem oktattak az iskolákban, és nem lehetett a felnőttektől sem megtudni. Valahogy ennek az állandó keresésnek köszönhettem, hogy végül megtaláltam a saját helyemet az életemben. Mivel nagyon korán felismertem, milyen fontos az önismeret, folyamatosan képeztem és azóta is képzem magam. Megfigyeltem, hogy a kiegyensúlyozottságunk önmagunkkal kezdődik. 

     Tudom és vallom, hogy egy teljes élethez az első lépés az önmagunk egységélménye. Minden egészséges szeretet kapcsolat alapja az önszeretet, bízni csak stabil önbizalommal lehet.

     Tapasztalati  ismeretterjesztőként abban szeretnék segíteni, hogy mindenki meglelje önmagát (önnön magját), és eljusson az Önpillérjei adta erőforrásokhoz, melyből egy tudatos és kiegyensúlyozott életet teremthet.

     Hiszem a láthatatlant. Az Univerzum tökéletes rendjét, bölcsességét és szeretetét. Azt, hogy az ember törekedhet a tökéletesedésre. Különc vagyok a világban,  úttörő, új megoldásokat fejlesztek,  én a lelket az érzéseken keresztül találom meg. 

Életérzéseim, tapasztalataim és az Univerzum találkozásából született a LOLAVERZUM sokszínű birodalma.2016-ban önfejlesztői utam megkoronázásaként összeraktam egy 927 kártyalapból álló rendszert – társasjátékot. Azóta egyéni és csoportos játékokat vezetek ATLANTISZ EMLÉKEZETÉVEL. A játékmesterség módszertanát egy éves képzés keretein belül adom át a jövő JÁTÉMESTEReinek.

Amire büszke vagyok

ÓRA EGYÉNI KONZULTÁCIÓ

Megtartott játék

ELÉGEDETT ÜGYFÉL

KIKÉPZETT JÁTÉKMESTER

ORSZÁG

IDŐVONAL ÁTTEKINTÉS

2016-ban munkavállalói viszonyomat egyéni vállalkozásra cseréltem. Alig 2 év alatt nagyon sok minden történt. Főbb mérföldkövei az elmúlt időszaknak:

  • 2016 – Atlantisz emlékezete, a lélek játéka fogantatása
  • 2017- Április a játék születése – nyomdai elkészület
  • 2017 – Május – az első egy éves játékmester képzés elindítása
  • 2018 – 15 aktív játékmester és nemzetközi alapok letétele
  • 2019 – Egyéni és csoportos foglalkozások megléte nem csak általam, de játékmestereim által is

  • Atlantisz emlékezete, a lélek játéka fogantatása
  • Április a játék születése – nyomdai elkészület
  • Május – az első egy éves játékmester képzés elindítása
  • 15 aktív játékmester és nemzetközi alapok letétele
  • Egyéni és csoportos foglalkozások megléte nem csak általam, de játékmestereim által is

Dolgozz velem!

Ha bármi olyat tapasztalsz, amit úgy érzel, nehéz egyedül átlátni, keress meg bátran. Segítek összegezni, rendszerezni a gondolatokat és érzéseket a társasjátékom segítségével.