Konzultációs díj

Találkozzunk, ha

Szívesen fejlődne

Amikor felébred tudásszomjunk és elégedetlenek vagyunk önmagunkkal. A foglalkozás lényege, hogy megnézzük az egyént, hol van a jelenben és kitűzzük hová szeretne eljutni egyéni fejlődésében. Részletesen körül járjuk, mi akadályozza a célja elérésében.

\

Tiszta célokat szeretne kitűzni és elérni

Amikor nem tudjuk, mi a szerepünk a világban és nem találjuk a helyünket egy egyéni, testre szabott foglakozás segíthet akció tervet készíteni a jövőnk tudatos megalkotása érdekében. Önbizalom megerősítése, hogy a jövőképet legyen ereje végig is vinni. Pl. állás váltás, interjúra való felkészítés.

l

Fejlesztené kommunikációs készségét

A tudatos kommunikációval javíthatóak emberi kapcsolataink és a saját közérzetünk is. Ezek a technikák tanulhatóak. Személyes sikerünket fokozhatjuk, minden területen (szülő, társ, gyerek, főnök, beosztott).

R

Testi tüneteket szeretné megérteni lelki alapon is

Ha kialakult valamilyen testi tünet, ezeknek a visszafejtése a megélt érzelmi hatás mechanizmusokra. (Recall-Healing és Biologikus megközelítés) Egyszerűen fogalmazva, a tünetekből vissza lehet következtetni, milyen lelki okok vezettek a betegség kialakulásához. Így a test és lélek együtt gyógyulhat. Ez nem helyettesíti az orvosi ellátást, csak kiegészítheti azt. 

/

Konfliktus hegyek veszik körül

Ha a környezetemben mindig úgy alakul, hogy konfliktusaim lesznek, az azt jelenti lelkem belső konfliktusoktól terhelt. A csata valójában bennem zajlik. Ezeket segítem lerakni és átalakítani a konzultáció során.

Változás, változtatás, nehézség esetén

Ennek a foglalkozásnak az a célja, hogy a változásra vágyó személy elérje saját belső erőforrásait, egység élménybe kerüljön, hogy vissza álljon a harmónia az életében. Ráleljen belső erő tartalékaira. Ilyen változás lehet szakítás, veszteség, gyász, egyéb változások. Bármi olyan blokk melyen a kliensnek stressze van.

Blokk oldásra van igény

Néha kialakul az az érzés, hogy semmi sem megy a maga rendjében. Mintha egy ön-sors rontó programot futtatnánk, és nem érezzük jól magunkat a bőrünkben. Ilyenkor ki kell oldani a hátráltató tényezőket. Ezek jöhetnek múltból, jelen körülményekből és akár jövőtől való szorongásból.

Hiány és veszteség érzet kíséri életében

Annak érdekében érdemes ezzel a jelenséggel foglalkozni, hogy feloldva ki tudjunk teljesedni a sikeres élet felé. Tünet lehet, ha sóvárgunk, ha tartósan nincs párkapcsolat, pedig vágyunk rá; ha nem javul az anyagi helyzetünk.

Tudatos párkapcsolatra vágyunk

Tanácsadás pároknak – ha zátonyra futott egy kapcsolat, nem biztos, hogy ki kell dobni. Van, amikor érdemesebb megjavítani. Ez csak akkor lehetséges, ha mindkét fél akarja és energiát fektet bele. Abban tudok segíteni, hogy ez a folyamat egy tudatos jól felépített ön és társ megismerő utazás legyen.

Bizalmatlanság, bizonytalanság esetén

Ha lelkünket fogva tartja ez az érzés valamelyike érdemes a gyökér okok után kutatni. Pl. a lélek játékával kiválóan láthatunk rá a tünetünk lehetséges okaira.

Felveszem a kapcsolatot, hogy időpontot kérjek!